25 apr 2017

Litt om området vi bor i...

Vi er heldige med store utearealer som kan benyttes. Masse grøntarealer rundt oss med fotballbane, fotballvegg, lekeapparater med husker og forskjellige sittegrupper. Det skal være hyggelig for alle aldre å benytte våre arealer enten det er til lek eller sosialt samvær med kaffe og kaker eller grill og godt drikke.

I umiddelbar nærhet har vi Østmarka med alt den har å by på, Østensjøvannet med sitt fugleliv og Nøklevann/Østmarka like kort avstand den andre veien.

Der er det mer enn nok av gangveier for de som vil gå, jogge eller sykle. Nesten ren luksus å kun ha 15 minutters gange inn i marka etter arbeidstid på sommeren der du kan bade og sole deg i deilige rene Nøklevann eller padle om du melder deg inn i Nøklevann Ro- og Padleklubb.

Like nært kan du på vinterstid stå på ski eller skøyter.

I vår nærhet har vi matbutikk(er) med "post i butikk", treningssenter, klatresenter, spisested, frisører, lege, massasjeinstitutt, Plantasjen, Dekkgutta for skifte og oppbevaring av dekk, NAV og et godt utvalg av kollektivtransport i alle retninger.

Samme hvilken retning du drar så ligger det handlesentre. De nærmeste er Senter Syd (Mortensrud), Lambertseter Senter, Manglerud Senter, Bryn Senter, Bogerud Senter og Bøler Senter. Noen i gangavstand, alle kan nås med buss eller T-bane.